PIZZA HEET AALST

PIZZA HEET AALST Pizza Heet Aalst

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 596 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Heet Aalst. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2022 om 0:42 Super!
8 mei 2022 om 21:00 Wachttijd VEEL te lang. Om 18u50 besteld, geleverd om 20u15. Wees ten minste eerlijk & communiceer dit naar de klant toe. Dan ben je hierop voorbereid & kan je afwegingen maken. Pizza zelf was oké, maar niet super. Helaas dus een tegenvaller.
8 mei 2022 om 20:37 het eten was lekker zoals altijd anders bestelde wij hier niet meer, maar de bezorger vond ons adres niet en we zijn er zelf moeten om gaan, dat kan niet natuurlijk
7 mei 2022 om 8:47 De 2de keer na elkaar bijna 2h moeten wachten op levering! Wat is er gaande?? Dit was vroeger nóóit! Altijd snel. Kwaliteit pizza gaat ook achteruit, we nemen steeds hetzelfde dus vergelijking mogelijk. Héél jammer!!
30 apr 2022 om 19:04 Pizza is zo hard en koud en ik moest de wachten 1u30
30 apr 2022 om 9:21 'teten was goe en de bezorging oek! De betaling ging effe ni dus heb eh een uurke moeten wachten eer ik mijn bestelling kon doorsturen ( tzal druk geweest zèn of de payconic marcheerde niet, wie wèt et )
25 apr 2022 om 1:37 Top!
24 apr 2022 om 22:42 Veel te laat ons eten zeker 2uur later. Beweren gebeld te hebben terwijl niemand mij gsm heeft horen afgaan. Eten stond gewoon voor de deur
24 apr 2022 om 21:26 3 uur wachten op u eten
24 apr 2022 om 1:47 Top
23 apr 2022 om 0:50 Zeer uitermate onbeschofte bezorger! Nog NOOIT meegemaakt. HOPELIJK nooit meer!
18 apr 2022 om 20:21 Bezorging was meer dan half uur te laat Pizza proefde zuur